Latterworkshop for pårørende

Dato og tidspunkt: Datoer og tidspunkt for høstens kurs legges ut så snart de er klare.

Du har sikkert hørt at latter er den beste medisinen. Det er fordi latter blant annet løfter humøret, motvirker stress og demper smerte. Latter får hjernen til å produsere dopamin og endorfin som løfter humøret, motvirker stress og gir andre helsegevinster.

Hvordan kan vi le når vi har det vanskelig?

Det er lett å le når vi har det bra, men når livet byr på utfordringer kommer ikke latteren så lett av seg selv.


Leder av workshopen, Daniela Abecasis Eriksen, forteller:

Jeg har selv vært pårørende til to syke foreldre som gikk bort i løpet av to år, og det som hjalp meg med å samle krefter til å komme meg igjennom dette var det fantastiske verktøyet «latter».

På latterworkshop lærer vi hvordan å bruke latter som et verktøy, hvordan vi kan le når vi ikke føler for det og alle de gode gevinstene vi får av latter. Du trenger ikke forkunnskaper for å delta, bare kom som du er og med det humøret du har. Jeg kommer til å veilede deg steg for steg gjennom alle øvelsene. Det er morsomt og oppleves frigjørende.


Pris og kapasitet
Det koster 200 kroner å delta.

Det er plass til maks 10 deltakere på kurset. Ved stor pågang vil det opprettes venteliste og eventuelt en ekstra workshop.


Påmelding

For å melde deg på, send en e-post til parorende@parorendesenteret.no eller bruk vårt kontaktskjema og oppgi ditt ønske i kommentarfeltet, så tar vi kontakt med deg.