Følg oss:     facebook

Du er velkommen til å ta kontakt

Pårørendesenteret er et gratis lavterskeltilbud, og du trenger ingen henvisning. Senteret er bemannet med helse- og sosialfaglig ansatte med taushetsplikt.

Ta kontakt ved spørsmål, kursbestilling eller andre henvendelser. Benytter du kontaktskjema til høyre tar vi kontakt med deg per telefon eller e-post samme dag, eller nærmeste virkedag.

telefon  51 53 11 11


Telefontid:
Mandag–fredag: kl. 09.00–15.00

Åpningstider Pårørendesenteret Stavanger:
Mandag og onsdag: 09.00–19.00
Tirsdag, torsdag og fredag: 09.00–1500

Pårørendelinjen - via telefon, e-post og chat

Ønsker du informasjon og veiledning er du velkommen til å ringe oss på telefon 90 90 48 48. Du når oss også via e-post og chat. Chatten ser du nederst i høyre hjørne på skjermen. 
Når du kontakter oss, kan du velge om du vil være anonym. Du vil møte en som lytter til deg, og som har tid og kompetanse til å gi deg informasjon og sosialfaglig veiledning. Av og til kan en samtale via chat eller telefon være alt som trengs for å komme videre på egenhånd.
Sommeråpent på Pårørendelinjen: 
Fram til 9. august åpent alle hverdager mellom
kl 10.00-15.00. Mange vil snakke med oss. Er linjene opptatt, ring oss igjen!


telefon  90 90 48 48
 

Pårørendesenteret.no

På Pårørendesenteret.no finner du kunnskap, tips og råd, og informasjon om hjelpetiltak. Les også om pårørendes rettighetser og andre pårørendes erfaringer.

Gå til nettsted

Pårørendeprogrammet.no

Ønsker du veiledning i ditt møte med pårørende? Her finner du nyttige tips, øvelser og fagfilmer som kan gi deg økt kunnskap og trygghet.

Gå til nettsted

Finn hjelp der du bor

På den nye landsdekkende nettsiden for pårørende har vi laget en karttjeneste hvor du kan søke opp din kommune og finne linker til hjelpetiltak i ditt nærområde. 

Prøv karttjenesten