Du finner oss på Ullandhaug

Pårørendesenteret Stavanger

Vi tilbyr pårørendesamtaler på senteret, som walk & talk eller som videosamtale.
Du velger selv hva som passer best for deg. 
Kontakt oss på 90 90 48 48 eller e-post post@parorendesenteret.no.


Vi tilbyr både lokale og landsdekkende tjenester til pårørende og fagfolk.
​Les mer om våre ulike tjenester i menyene under:

Bor du i nærheten?

Når du står nær en som er syk fysisk eller psykisk, har en funksjonsnedsettelse eller et rusproblem, kan det være nyttig å søke hjelp for egen del. På Senteret i Stavanger tilbyr vi veiledning, kurs og grupper for pårørende i alle aldre.

Er du pårørende?

Pårørendesenteret.no tilbyr kunnskap, tips og råd fra fagfolk og erfaringer fra andre pårørende. Vi har også laget en karttjeneste hvor du kan søke opp din kommune og finne hjelpetiltak i ditt nærområde.

Er du under 18 år?

UngePårørende.no skal være et trygt og godt sted for å stille spørsmål og finne svar på alt barn og unge pårørende kan lure på. Her finner du tydelig og god informasjon, brev fra andre barn og filmer. I tillegg kan du ringe eller chatte med oss.

Arbeider du med pårørende?

Pårørendeprogrammet.no skal bidra til at fagfolk involverer og støtter pårørende. Her finner du tips, øvelser og fagfilmer som kan gi deg økt kunnskap og trygghet. Programmet kan brukes individuelt eller i personalgrupper.

Trenger du noen å snakke med?

Kontakt gjerne Pårørendelinjen via chat, mail og telefon. Der vil du bli møtt av helse- og sosialfaglig ansatte med taushetsplikt. 
Chatten ser du nederst i høyre hjørne på skjermen. Pårørendelinjens telefonnummer er 90 90 48 48.

Pårørendesenteret.no

På Pårørendesenteret.no finner du kunnskap, tips og råd, og informasjon om hjelpetiltak. Les også om pårørendes rettighetser og andre pårørendes erfaringer.

Gå til nettsted

Pårørendeprogrammet.no

Ønsker du veiledning i ditt møte med pårørende? Her finner du nyttige tips, øvelser og fagfilmer som kan gi deg økt kunnskap og trygghet.

Gå til nettsted

Finn hjelp der du bor

På den nye landsdekkende nettsiden for pårørende har vi laget en karttjeneste hvor du kan søke opp din kommune og finne linker til hjelpetiltak i ditt nærområde. 

Prøv karttjenesten