Latterworkshop for pårørende

Dato: ​9. september
Tidspunkt: 16.30 – 18.30
Illustrasjonsbilde
Du har sikkert hørt at latter er den beste medisinen. Det er fordi latter blant annet løfter humøret, motvirker stress og demper smerte. Latter får hjernen til å produsere dopamin og endorfin som løfter humøret, motvirker stress og gir andre helsegevinster.

Hvordan kan vi le når vi har det vanskelig?

Det er lett å le når vi har det bra, men når livet byr på utfordringer kommer ikke latteren så lett av seg selv.


Leder av workshopen, Daniela Abecasis Eriksen, forteller:

Jeg har selv vært pårørende til to syke foreldre som gikk bort i løpet av to år, og det som hjalp meg med å samle krefter til å komme meg igjennom dette var det fantastiske verktøyet «latter».

På latterworkshop lærer vi hvordan å bruke latter som et verktøy, hvordan vi kan le når vi ikke føler for det og alle de gode gevinstene vi får av latter. Du trenger ikke forkunnskaper for å delta, bare kom som du er og med det humøret du har. Jeg kommer til å veilede deg steg for steg gjennom alle øvelsene. Det er morsomt og oppleves frigjørende.


Pris og kapasitet
Det koster 300 kroner å delta.

Det er plass til maks 10 deltakere på kurset. Ved stor pågang vil det opprettes venteliste og eventuelt en ekstra workshop.


Påmelding

For å melde deg på, send en e-post til parorende@parorendesenteret.no eller bruk vårt kontaktskjema og oppgi ditt ønske i kommentarfeltet, så tar vi kontakt med deg.