Lokalt og nasjonalt arbeid for pårørende

Pårørendesenteret Stavanger

tilbyr både lokale og landsdekkende tjenester til pårørende og fagfolk.
​Les mer om våre ulike tjenester i menyene under:

Er du pårørende?

Vi er alle pårørende i løpet av livet. Når du står nær en som er syk fysisk eller psykisk, har en funksjonsnedsettelse eller et rusproblem, kan det være nyttig å søke hjelp for egen del. Vi tilbyr veiledning, kurs og grupper for pårørende i alle aldre.

Arbeider du med pårørende?

Visjonen vår er at pårørende skal inkluderes i det offentlige tjenestetilbudet. Vi ønsker å bidra til at fagfolk involverer og støtter pårørende. Ønsker du veiledning i ditt møte med pårørende? Les mer på Pårørendeprogrammet.no
PS_logo_Hori_rgb
Et helt nytt landsdekkende nettsted for pårørende: Her finner du kunnskap, tips og råd fra fagfolk og erfaringer fra andre pårørende. Vi har også laget en karttjeneste hvor du kan søke opp din kommune og finne hjelpetiltak i ditt nærområde. Du vil også finne linker til regionale og nasjonale støttetiltak.
ProgramLogo
Pårørendeprogrammet.no skal bidra til at fagfolk involverer og støtter pårørende. Her finner du tips, øvelser og fagfilmer som kan gi deg økt kunnskap og trygghet. Programmet kan brukes individuelt eller i personalgrupper.

Pårørendelinjen

Kontakt gjerne Pårørendelinjen via chat, mail og telefon. Der vil du bli møtt av helse- og sosialfaglig ansatte med taushetsplikt. 
Chatten ser du nederst i høyre hjørne på skjermen. Pårørendelinjens telefonnummer er 90 90 48 48.

Pårørendesenteret.no

På Pårørendesenteret.no finner du kunnskap, tips og råd, og informasjon om hjelpetiltak. Les også om pårørendes rettighetser og andre pårørendes erfaringer.

Gå til nettsted

Pårørendeprogrammet.no

Ønsker du veiledning i ditt møte med pårørende? Her finner du nyttige tips, øvelser og fagfilmer som kan gi deg økt kunnskap og trygghet.

Gå til nettsted

Finn hjelp der du bor

På den nye landsdekkende nettsiden for pårørende har vi laget en karttjeneste hvor du kan søke opp din kommune og finne linker til hjelpetiltak i ditt nærområde. 

Prøv karttjenesten